Case: internetmarketing voor Airsus luchtvering

Airsus luchtvering is sinds begin 2013 een vaste opdrachtgever van Seeders. De volledige internetmarketing voor de Nederlandse markt hebben zij aan ons uitbesteed. Seeders focust zich bij deze klant met name op SEO en SEA.  In de maand september van 2013 liggen de organische bezoekers al ruim 50% hoger dan een jaar eerder. De opbrengst via Adwords is met ruim 75% gestegen, terwijl de kosten voor Adwords met ruim 30% zijn gedaald. Niet gek!

Zoek eens via Google op Audi luchtvering. Op moment staat Airsus op positie 1 en 2. En bij Mercedes luchtvering zelfs 1, 2 en 3. Dit zijn belangrijke long tail zoekwoorden voor Airsus.

Airsus is leverancier van luchtvering systemen en onderdelen. Zij leveren goedkope luchtvering onderdelen, van een goede kwaliteit, voor bekende merken auto’s zoals Audi, Mercedes, Volkswagen, etc. Waar eerder springveren in de auto zaten, hebben vooral de meer luxe auto’s tegenwoordig luchtvering systemen. Luchtveren zorgen voor meer comfort tijdens het rijden en maken het rijden ook veiliger. Lees hier ook meer informatie over luchtvering.

Luchtvering
Luchtvering