HotelGrouper.com – Hotel boeking website voor groepen

Nieuwe start-up in het hotel segment
Seeders gaat aan de slag voor een nieuwe start-up: HotelGrouper.com. Deze boekingswebsite onderscheid zich van de huidige grote jongens in de hotel branche als Booking.com, Hotelspecials en Expedia door zich te richten op groepsreserveringen. De propositie is helder: Meer Kamers = Meer Korting.

Doelgroepen
Uit onderzoek door HotelGrouper.com blijkt dat er regelmatig boekingen bij hotels worden gedaan door grote groepen. Dit zijn uiteenlopende typen profielen. Denk aan reserveringen door bedrijven, evenementen en ook groepen jongeren. Bedrijven doen dit bijvoorbeeld bij een seminar, beurs of ander evenement. Bij evenementen krijgen de bezoekers op de gastenlijst regelmatig een goede slaapplek aangeboden. En jongeren gaan met groepen een (lang) weekend als vrienden een stad bezoeken.

Het boeken van een enkele hotelkamer
Natuurlijk kan je bij HotelGrouper.com kom ook gewoon terecht voor het reserveren van een enkele hotelkamer. Je betaalt dan een vergelijkbare prijs als bij de andere hotel boeken websites.

Internetmarketing
Seeders gaat de volledige internetmarketing voor HotelGrouper.com verzorgen. Denk hierbij aan Strategiebepaling, Google Adwords, zoekmachineoptimalisatieconversieoptimalisatie en free publicity. Omdat we hier ook te maken hebben met een latente behoefte zal er ook veel aandacht uitgaan naar branding en het uitdragen van de propositie.