Internationale linkbuilding

Niet alleen beter vindbaar in België maar ook in al onze buurlanden? Seeders is gespecialiseerd in het genereren van online zichtbaarheid in alle landen in Europa en in de Verenigde Staten met internationale linkbuilding. Ook in 2020 bepaalt linkbuilding namelijk je Google rankings voor ongeveer 30%. Bij Seeders bouwen we al jaren aan ons uitgebreide publishernetwerk waarmee we zowel de Belgische als de Europese markt uitstekend bedienen.

Internationale linkbuilding uitbesteden

  ADVIES OP MAAT

  Elke uitdaging vereist een unieke strategie, wij horen graag die van jou!

  Net als in België, bestaan er voor de internationale markt verschillende manieren van linkbuilding. Bepaalde strategieën werken zelfs beter in het ene land dan in het andere. De basis van elke strategie is inkomende links installeren van domeinen met een hoge autoriteit. Intussen rekent een groot aantal bedrijven op Seeders voor internationale linkbuilding op de Europese markt.

  PR-campagnes

  De inkomende links met de hoogste autoriteit komen van nieuwswebsites. De enige manier om je content op dergelijke websites te krijgen, is door relevante en nieuwswaardige content te maken. Dat doen wij door actuele en relevante onderwerpen te zoeken en daar op een constructieve manier op te reageren. Deze techniek noemen we ‘newsjacking’.

  Seeders werkt met PR-specialisten en journalisten in onder andere de Duitse, Engelse en Nederlandse markt. Bovendien vertrouwen we ook in veel andere landen op experts voor linkbuilding op internationale en regiogebonden platforms. De Scandinavische of de Spaanse markt? Seeders ondersteunt je overal.

  Content op sectorgerelateerde domeinen

  Door de jaren heen bouwde Seeders een groot Europees publishernetwerk uit met native tekstschrijvers uit verschillende landen. Voor anderstalige teksten rekenen we altijd op moedertaalsprekers om kwaliteit te verzekeren. Dankzij ons netwerk van zo’n 20.000 publishers plaatsen we kwalitatieve links op relevante domeinen over verschillende landen. Alle partners selecteren we bovendien zorgvuldig en volgens strenge kwaliteitseisen. Daarna evalueren we alle domeinen eigenhandig op basis van traffic en autoriteit. Onze ervaring leert dat Google inkomende links verkiest van domeinen met veel bezoekers, met hoge rankings als resultaat.

  Onderstroom van kwantitatieve links

  Heb je een website of webshop hebben met veel verschillende landingspagina’s of categorieën? Dan gebruiken we massa-linking zoals forumlinks en business directories om voldoende kwalitatieve backlinks te krijgen. Het aantal pagina’s is namelijk te hoog om enkel te rekenen op linking van PR en kwalitatieve content.

  Rapporten en service

  Seeders rapporteert maandelijks alle links met de bijhorende resultaten. Daarnaast communiceren we vaak met de publisher en gebruiken we speciale software om alle links regelmatig te controleren. We gebruiken ook verschillende tools om de Google rankings van alle zoekwoorden bij te houden. Je krijgt ook altijd toegang tot je eigen dashboard om de resultaten van je project te bekijken.

  Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding-consultants?

  Linkbuilding-gesprek aanvragen

  internationale-linkbuilding-experts-seeders