Linkbuilding in Duitsland uitbesteden?

Ben je met je website actief op de Duitse markt? Dan bouw je het best aan je site-autoriteit met linkbuilding in Duitsland. Door je Duitse linkbuilding uit te besteden aan Seeders, vertrouw je op jaren van oefenen en testen voor de beste linkbuildingmethodes voor de Duitse markt. We combineren artikels op sterke Duitse websites en platforms met een focus op grote aantallen kwalitatieve links. Zo veroverden we voor verschillende bedrijven al zeer competitieve posities op verschillende Duitse zoekwoorden.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in Duitsland vraagt om een unieke strategie

Het Duitse algoritme van Google lijkt een stuk strenger te werken dan dat van België. In België is een penalty sneller vergeven, zo horen wij regelmatig van onze Duitse partners. Daarom moeten we in de Duitse markt voorzichtig zijn. Zo bouwen we linkprofielen het best niet te commercieel op en richten we onze aandacht op links vanuit kwalitatieve Duitse platforms zoals fora en bedrijfsprofielen.

Publishernetwerk voor Duitse linkbuilding

In Duitsland is kwaliteit van links veel belangrijker dan hier. Om zeker te zijn dat je de hoogste kwaliteit links krijgt,  bouwen we bij Seeders al jaren aan een groot Duits publishernetwerk. In dit netwerk zitten duizenden Duitse mediaplatforms, nieuwssites, bloggers en andere websites met veel autoriteit en bezoekers.

In jouw strategie bouwen we een breed linkprofiel met dofollow-links vanuit blogs, bedrijfsprofielen, nieuwswebsites, redirect-domeinen en gerelateerde nichewebsites.

Wil jij ook linkbuilding in Duitsland? Krijg dan meteen gespecialiseerd advies op maat.

Persberichten met links op Duitse nieuwssites

Met een persberichtenstrategie op maat krijg je niet enkel kwalitatieve backlinks, we creëren ook landelijke aandacht voor je brand in de Duitse markt. Bij Seeders reken je voor je Duitse linkbuilding op een uitgebreid netwerk en een slimme combinatie van PR-tooling en paid links op uiteenlopende Duitse nieuwssites.

Duitse forumlinks

Duitsland kent nog een echte forumcultuur. Daardoor krijg je dankzij het ruime netwerk van Seeders naast kwaliteit ook een enorme kwantiteit aan Duitse linkbuilding bij relevante topics.

Artikels op nieuwssites

 

Heel wat landelijke en regionale Duitse nieuwssites werken met ons samen voor jouw Duitse linkbuilding. Je artikels krijgen altijd een dofollow-backlink en plaatsingen blijven altijd bestaan. Het is één van de beste manieren om een kwalitatief sterk Duits linkprofiel op te bouwen.

Kwalitatieve Duitse backlinks voor elke nichemarkt

Dankzij ons ruime netwerk aan publishers en bloggers in verschillende sectoren krijg je Duitse backlinks die niet enkel SEO-kracht bijdragen, maar ook bekendheid binnen je sector. Je linkbuilding in Duitsland wordt zo ook online branding.

Artikels geschreven door native Duitsers

Alle Duitstalige artikels met een link naar je website vloeien uit de pennen van een team native Duitstalige schrijvers. Bovendien passen ze het topic en de schrijfstijl ook telkens aan om bij de verschillende Duitse linkbuilding-platforms te passen.

Duitse bedrijfsprofielen en citations

Naast nieuwswebsites, fora en blogs krijg je bij Seeders ook een ruim netwerk aan bedrijfsprofielen om efficiënt een groot aantal linking domains naar jouw bedrijfswebsite te leiden.

Klaar om je linkbuilding in Duitsland uit te besteden? Spreek dan meteen een van onze experts.

Linkbuilding-gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding-experts-seeders

Onze statistieken

Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in België. Je krijgt kwalitatieve linkbuilding die je whitelabel aan je eigen klanten kan aanbieden.

icon-connecties-seeders
0
Duitse blogs & platformen
icon-websites-seeders
0
Forum mogelijkheden
icon-links-geplaatst-seeders
0
Duitse nieuwssites
icon-posities-gestegen-seeders
0
Posities gestegen in Google

“Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

Eric Haasjes

Internetmarkteringbureau Positie1

“Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

René Arbeider

Internet Connections B.V.

“Seeders is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner op gebied van schone en betrouwbare links en unieke content, blogs en nieuwswaarde. Hierdoor heeft Van Beek Lederwaren een mooi internet-profiel opgebouwd met goede DA en goede SEO posities. Wij bevelen Seeders dan ook van harte aan.”

Maarten van Beek

Van Beek Lederwaren

“Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

Wouter Wevers

Digital Marketeer @ Nedfinity

Contact

Uiteraard heb je nog vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze linkbuilding-strategieën en werkwijzes.

Contactgegevens

Dokter van Deenweg 120,
8025 BN Zwolle

T: 038 – 300 0118
E: info@seeders.be

KvK: 74466593
BTW: NL859913132B01

IBAN: NL17RABO0325623511
BIC: RABONL2U