Linkbuilding in Frankrijk uitbesteden?

Al jaren bouwen we bij Seeders aan een sterk netwerk voor linkbuilding in Frankrijk. Je kan in ons netwerk vertrouwen op samenwerkingen met tientallen Franse bloggers en Franse nieuwswebsites voor kwalitatief sterke backlinks.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in Frankrijk vraagt om een unieke strategie

De Franse markt werkt heel anders dan de Belgische. Zo kennen de Fransen geen startpagina’s of startpaginaklonen. In Frankrijk ligt de nadruk bovendien ook heel sterk op link-kwaliteit in plaats van kwantiteit. Linkbuilding in Frankrijk is zeer effectief voor mooie rankings in de zoekmachines.

Kwalitatieve linkbuilding in Frankrijk

Franse artikels op blogs en andere platforms

Backlinks opbouwen in Frankrijk is dus sterk gericht op kwaliteit. Bij Seeders krijg je een van twee methodes om kwalitatief sterke backlinks te generen in de Franse markt: paid artikels op sterke fr. domeinen of PR-linkbuilding.

Bij paid artikels bekijken we of een platform voldoende autoriteit en traffic heeft, en of het inhoudelijk relevant is voor je bedrijf. In dit soort artikel komen links met commerciële anchors het vaakst voor.

Persbericht linkbuilding in Frankrijk 

Met PR-linkbuilding zetten we sterk in op persberichten. Vanuit onderzoeksdata van je bedrijf of vanuit je sector schrijven we interessante persberichten voor de Franse markt. Onze native Franstalige tekstschrijvers en journalisten raken de juiste snaar met elke tekst en bouwen zo een sterke lijst aan dofollow-links op.

Forumposts & bedrijfsprofielen

Tot slot zetten we ook Franse bedrijfsprofielen en forumposts in om kwantiteit toe te voegen aan je linkprofiel. Zo bouwen we voor je bedrijf een breed linkprofiel met links vanuit blogs, bedrijfsprofielen, nieuwswebsites, redirect-domeinen en sectorgerelateerde websites. Uiteraard met name allemaal dofollow-links.

Wil jij ook linkbuilding in Frankrijk? Krijg dan meer informatie van onze linkbuilding-experts.

Franse persberichten met links op nieuwssites

Dankzij onze database met honderden Franse journalisten en tekstschrijvers krijg je keer op keer aantrekkelijke Franse persberichten voor kwalitatief sterke backlinks.

Artikels met links bij bekende Franse platforms

Voor paid linkbuilding in Frankrijk kunnen we terecht bij sommige van de grootste Franse platformen. Voor elke dofollow-backlink mag je bovendien kiezen of je zelf content voorziet of liever vertrouwt op ons netwerk van native Franstalige schrijvers.

Nieuwsberichten verspreiden op Franse nieuwssites

Met deze paid linkbuilding-methode spreken we verschillende Franse platformen aan om persberichten met dofollow-links te publiceren. Met dergelijke sterke links naar je domein krijg je echte bezoekers én hoge autoriteit.

Kwalitatieve backlinks voor elke Franse nichemarkt

Al jaren bouwen we bij Seeders aan een uitgebreid Frans publishernetwerk met duizenden blogs, nieuwssites en platformen waarin we voor elke Franse niche interessante artikels plaatsen en linkwaarde creëren voor je bedrijf.

Franse bedrijfsprofielen

Bij Seeders krijg je toegang tot een groot netwerk Franse bedrijfsprofielen, perfect om kwantiteit in je linkprofiel te voorzien. Een hoog aantal linking domains is namelijk nog steeds een belangrijke rankingfactor.

Forumposts op Franse fora

Met forumposts op Franse fora kies je kwantitatieve backlinks. In tegenstelling tot in België, zijn fora in Frankrijk en Duitsland nog steeds heel populair. Het contentteam van Seeders publiceert op een groot aantal Franse teksten met backlinks onder de meest relevante topics voor je bedrijf.

Op zoek naar linkbuilding in Frankrijk? Contacteer dan meteen onze experts.

Linkbuildinggesprek aanvragen

internationale-linkbuilding-experts-seeders

Onze statistieken

Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in België. Je krijgt kwalitatieve linkbuilding die je whitelabel aan je eigen klanten kan aanbieden.

icon-connecties-seeders

Connecties

Connecties
icon-websites-seeders

Websites

Websites
icon-links-geplaatst-seeders

Links geplaatst

Links geplaatst
icon-posities-gestegen-seeders

Posities gestegen in Google

Posities gestegen in Google

“Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

Eric Haasjes

Internetmarkteringbureau Positie1

“Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

René Arbeider

Internet Connections B.V.

“Seeders is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner op gebied van schone en betrouwbare links en unieke content, blogs en nieuwswaarde. Hierdoor heeft Van Beek Lederwaren een mooi internet-profiel opgebouwd met goede DA en goede SEO posities. Wij bevelen Seeders dan ook van harte aan.”

Maarten van Beek

Van Beek Lederwaren

“Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

Wouter Wevers

Digital Marketeer @ Nedfinity

Contact

Uiteraard heb je nog vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze linkbuilding-strategieën en werkwijzes.

Contactgegevens

Dokter van Deenweg 120,
8025 BN Zwolle

T: 038 – 300 0118
E: info@seeders.be

KvK: 74466593
BTW: NL859913132B01

IBAN: NL17RABO0325623511
BIC: RABONL2U