Linkbuilding in Italië uitbesteden?

Na meer dan een jaar onderzoek en ontwikkeling in ons SEO-lab vonden we de beste strategie voor linkbuilding in Italië. Elk Europees land heeft namelijk een unieke cultuur. Bij Seeders spelen we in op die culturele verschillen voor jouw ideale linkprofiel.

Linkbuilding uitbesteden

linkbuilding-italie-seeders

Linkbuilding in Italië vraagt om een unieke strategie

Ons onderzoek toont dat het bouwen van backlinks in Italië een unieke strategie vereist, eentje die compleet afwijkt van Nederlandstalige en Engelstalige linkbuilding. De Nederlandstalige startpagina’s en startpaginaklonen of de Engelstalige directories en gratis platforms kennen ze in Italië niet. Ontdek hieronder hoe linkbuilding in Italië eruitziet.

Linkbuilding Italië: kostbaar & waardevol

Linkbuilding uitbesteden is zeker voor Italië een goed idee. Linkbuilding is er namelijk stukken complexer dan hier, waardoor je wil kunnen vertrouwen op de expertise en know-how van specialisten. Dat maakt Italiaanse links veel kostbaarder dan in andere Europese landen.

Voor jouw Italiaanse SEO-strategie bouwen we een breed linkprofiel met vooral dofollow-links vanuit blogs, bedrijfsprofielen, nieuwswebsites, redirect-domeinen en sectorgerelateerde websites.

Wil jij ook SEO inzetten in Italië? Krijg dan meer informatie van onze experts.

icon-check

Persberichten met links op nieuwssites

Met persberichten op Italiaanse nieuwswebsites kies je niet enkel voor hogere rankings in de zoekmachines, je brand krijgt zo ook landelijke aandacht. Op zoek naar SEO én naamsbekendheid? Dan is dit het pakket dat je zoekt.

icon-check

Artikels met link bij bekende platforms

Onze interne columnist schrijft inhoudelijk kwalitatieve artikels voor grote Italiaans platforms. Ook met deze optie kies je voor naamsbekendheid én linkbuilding in Italië.

icon-check

Positieve blogartikels en reviews door bloggers met link

Reviews en positieve evaluaties van je klanten zorgen niet enkel voor leads, maar maken ook voor Google veel verschil uit. Zo bouw je autoriteit binnen je sector en boost je je positie in de zoekresultaten.

icon-check

Kwalitatieve backlinks voor elke nichemarkt

Dankzij ons ruime netwerk aan webmasters in uiteenlopende sectoren vertrouw je bij ons op een van de grootste netwerken van Italië. Webmasters met een website binnen jouw sector plaatsen inhoudelijk relevante artikels of enkel links naar jouw website.

icon-check

Mentions in social media door bloggers

Deze strategie ligt volledig in lijn met onze blog-linkbuilding en wordt vaak ook in combinatie gebruikt. De bloggers in ons netwerk schrijven niet enkel over je bedrijf, maar ‘praten’ er ook over op social media zoals Facebook, Twitter, Google+ en Instagram.

icon-check

Banners op sites van populaire bloggers

Deze techniek is linkbuilding en branding tegelijkertijd. Je krijgt visueel aantrekkelijke banners die site-wide of op de homepage van een blog of andere website zichtbaar zijn.

Wil je een gesprek met één van onze experts in linkbuilding in Italië?

Linkbuilding-gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding

Onze statistieken

Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in Nederland. Seeders biedt kwalitatieve linkbuilding die u whitelabel aan uw eigen klanten kunt bieden.

icon-connecties-seeders
0
connecties
icon-websites-seeders

Websites

Websites
icon-links-geplaatst-seeders
0
links geplaatst
icon-posities-gestegen-seeders

Posities gestegen in Google

Posities gestegen in Google
icon-quote

“Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

Eric Haasjes

Internetmarkteringbureau Positie1

logo-positie1
icon-quote

“Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

René Arbeider

Internet Connections B.V.

icon-quote

“Seeders is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner op gebied van schone en betrouwbare links en unieke content, blogs en nieuwswaarde. Hierdoor heeft Van Beek Lederwaren een mooi internet-profiel opgebouwd met goede DA en goede SEO posities. Wij bevelen Seeders dan ook van harte aan.”

Maarten van Beek

Van Beek Lederwaren

icon-quote

“Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

Wouter Wevers

Digital Marketeer @ Nedfinity

Contact

Uiteraard heb je nog vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze linkbuilding-strategieën en werkwijzes.

Contactgegevens

Dokter van Deenweg 120,
8025 BN Zwolle

T: 038 – 300 0118
E: info@seeders.be

KvK: 74466593
BTW: NL859913132B01

IBAN: NL17RABO0325623511
BIC: RABONL2U