Linkbuilding in Polen uitbesteden?

Net zoals bij de meeste landen, vergt internationale linkbuilding in Polen een geheel unieke strategie. We gingen bij Seeders dan ook op onderzoek uit en spendeerden jaren aan het ontwerpen van de perfecte linkbuildingstrategie voor de Poolse markt. Vandaag krijg je van ons dan ook kwalitatieve Poolse linkbuilding volgens een strategie op maat van je bedrijf én het land.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding in Polen vraagt om een unieke strategie

De Poolse bevolking gaat helemaal anders op zoek naar informatie, diensten en producten dan de Belgische, Duitse, Franse of die van andere Europese landen. Daarom is het ook belangrijk dat we een linkbuildingstrategie op maat ontwerpen voor je bedrijf en de Poolse markt.

Linkbuilding in Polen: waardevol & kostbaar

Omdat linkbuilding in Polen een strikte strategie op maat vergt, is elke link er waardevoller dan in andere landen of talen. Dankzij onze strategie krijg je een breed linkprofiel met links vanuit blogs, bedrijfsprofielen, nieuwswebsites, redirect-domeinen en sectorgerelateerde websites aan een lager tarief dan bij veel andere gespecialiseerde linkbuilders. Bovendien garanderen we je dofollow-links voor de hoogste SEO-waarde.

Wil jij ook SEO inzetten in Polen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Persberichten met links op nieuwssites

Met links op Poolse nieuwswebsites kies je naast internationale linkbuilding ook voor naamsbekendheid op de Poolse markt. Zo krijg je niet enkel appreciatie van Google voor je optimalisatie, maar zet je ook in op je Poolse publiek en echte bezoekers.

Artikelen met link bij bekende platforms

Onze interne columniste schrijft artikels voor uiteenlopende platforms en een enorm aantal sectoren. Zo krijgt je bedrijf inhoudelijk relevante links exact waar je ze nodig hebt.

Positieve blogartikels en reviews door bloggers

Met positieve reviews toon je aan Google én je klant dat je brand gewaardeerd wordt. Zo speels je niet enkel in op social proof waarmee je actief leads genereert, je bouwt ook autoriteit in de zoekmachines.

Kwalitatieve backlinks voor elke nichemarkt

Bij Seeders open je de deur naar een van de grootste netwerken van webmasters in Polen voor je linkbuilding. Ze beheren websites in een enorm aantal sectoren, waardoor ze ook inhoudelijk een steentje bijdragen aan je brand.

Mentions in social media door bloggers

Net zoals bij blog-linkbuilding, reken je met deze strategie op de invloed die populaire influencers uitoefenen op hun publiek. Ze schrijven niet enkel blogs over je bedrijf, ze vernoemen ook je brand op social media zoals Facebook, Twitter, Google+ en Instagram.

Banners op sites van populaire bloggers

Met banners zet je tegelijkertijd in op linkbuilding en branding. Met visueel aantrekkelijke banners site-wide of op de homepage van een blog of andere website, ziet het publiek je merk meteen verschijnen én toon je zoekmachines kwalitatieve backlinks.

Wil je een gesprek over linkbuilding in Polen met een van onze experts?

Linkbuilding-gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding-experts-seeders

Onze statistieken

Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in België. Je krijgt kwalitatieve linkbuilding die je whitelabel aan je eigen klanten kan aanbieden.

icon-connecties-seeders

Connecties

Connecties
icon-websites-seeders

Websites

Websites
icon-links-geplaatst-seeders

Links geplaatst

Links geplaatst
icon-posities-gestegen-seeders

Posities gestegen in Google

Posities gestegen in Google

“Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

Eric Haasjes

Internetmarkteringbureau Positie1

“Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

René Arbeider

Internet Connections B.V.

“Seeders is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner op gebied van schone en betrouwbare links en unieke content, blogs en nieuwswaarde. Hierdoor heeft Van Beek Lederwaren een mooi internet-profiel opgebouwd met goede DA en goede SEO posities. Wij bevelen Seeders dan ook van harte aan.”

Maarten van Beek

Van Beek Lederwaren

“Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

Wouter Wevers

Digital Marketeer @ Nedfinity

Contact

Uiteraard heb je nog vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze linkbuilding-strategieën en werkwijzes.

Contactgegevens

Dokter van Deenweg 120,
8025 BN Zwolle

T: 038 – 300 0118
E: info@seeders.be

KvK: 74466593
BTW: NL859913132B01

IBAN: NL17RABO0325623511
BIC: RABONL2U