Linkbuilding in Polen uitbesteden?

Net zoals bij de meeste landen, vergt internationale linkbuilding in Polen een geheel unieke strategie. We gingen bij Seeders dan ook op onderzoek uit en spendeerden jaren aan het ontwerpen van de perfecte linkbuildingstrategie voor de Poolse markt. Vandaag krijg je van ons dan ook kwalitatieve Poolse linkbuilding volgens een strategie op maat van je bedrijf én het land.

Linkbuilding uitbesteden

linkbuilding-polen-seeders

Linkbuilding in Polen vraagt om een unieke strategie

De Poolse bevolking gaat helemaal anders op zoek naar informatie, diensten en producten dan de Belgische, Duitse, Franse of die van andere Europese landen. Daarom is het ook belangrijk dat we een linkbuildingstrategie op maat ontwerpen voor je bedrijf en de Poolse markt.

Linkbuilding in Polen: waardevol & kostbaar

Omdat linkbuilding in Polen een strikte strategie op maat vergt, is elke link er waardevoller dan in andere landen of talen. Dankzij onze strategie krijg je een breed linkprofiel met links vanuit blogs, bedrijfsprofielen, nieuwswebsites, redirect-domeinen en sectorgerelateerde websites aan een lager tarief dan bij veel andere gespecialiseerde linkbuilders. Bovendien garanderen we je dofollow-links voor de hoogste SEO-waarde.

Wil jij ook SEO inzetten in Polen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

icon-check

Persberichten met links op nieuwssites

Met links op Poolse nieuwswebsites kies je naast internationale linkbuilding ook voor naamsbekendheid op de Poolse markt. Zo krijg je niet enkel appreciatie van Google voor je optimalisatie, maar zet je ook in op je Poolse publiek en echte bezoekers.

icon-check

Artikelen met link bij bekende platforms

Onze interne columniste schrijft artikels voor uiteenlopende platforms en een enorm aantal sectoren. Zo krijgt je bedrijf inhoudelijk relevante links exact waar je ze nodig hebt.

icon-check

Positieve blogartikels en reviews door bloggers

Met positieve reviews toon je aan Google én je klant dat je brand gewaardeerd wordt. Zo speels je niet enkel in op social proof waarmee je actief leads genereert, je bouwt ook autoriteit in de zoekmachines.

icon-check

Kwalitatieve backlinks voor elke nichemarkt

Bij Seeders open je de deur naar een van de grootste netwerken van webmasters in Polen voor je linkbuilding. Ze beheren websites in een enorm aantal sectoren, waardoor ze ook inhoudelijk een steentje bijdragen aan je brand.

icon-check

Mentions in social media door bloggers

Net zoals bij blog-linkbuilding, reken je met deze strategie op de invloed die populaire influencers uitoefenen op hun publiek. Ze schrijven niet enkel blogs over je bedrijf, ze vernoemen ook je brand op social media zoals Facebook, Twitter, Google+ en Instagram.

icon-check

Banners op sites van populaire bloggers

Met banners zet je tegelijkertijd in op linkbuilding en branding. Met visueel aantrekkelijke banners site-wide of op de homepage van een blog of andere website, ziet het publiek je merk meteen verschijnen én toon je zoekmachines kwalitatieve backlinks.

Wil je een gesprek over linkbuilding in Polen met een van onze experts?

Linkbuilding-gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding

Onze statistieken

Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in België. Je krijgt kwalitatieve linkbuilding die je whitelabel aan je eigen klanten kan aanbieden.

icon-connecties-seeders
0
connecties
icon-websites-seeders

Websites

Websites
icon-links-geplaatst-seeders
0
links geplaatst
icon-posities-gestegen-seeders

Posities gestegen in Google

Posities gestegen in Google

Wil je een gesprek over linkbuilding in Polen met een van onze experts?

Linkbuilding-gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding