Linkbuilding in Portugal uitbesteden?

Net zoals andere Europese landen, werk je voor linkbuilding in Portugal het best op maat. De technieken die je SEO-waarde en leads opleveren in Engelstalige en Nederlandstalige gebieden werken namelijk niet overal. Ontdek hieronder hoe we bij Seeders inspelen op de plaatselijke markt.

Linkbuilding uitbesteden

linkbuilding-portugal-seeders

Linkbuilding in Portugal vraagt om een unieke strategie

Om zeker te zijn dat je linkbuilding op de Portugese markt telkens opnieuw zijn doel raakt, spendeerde Seeders jaren aan onderzoek om te ontdekken hoe je internationale linkbuilding in Portugal het best aanpakt.

Linkbuilding Portugal: complex & kostbaar

Dat Portuguese linkbuilding een andere benadering nodig heeft dan de Nederlandse of Engelse vind je waarschijnlijk ook logisch. Dat maakt linkbuilding in Portugal stukken complexer dan je bedrijf gewend is, waardoor je het best kiest voor een gespecialiseerd team linkbuilders.

Met Seeders bouw je aan een breed linkprofiel met dofollow-links vanuit blogs, bedrijfsprofielen, nieuwswebsites, redirect-domeinen en sectorgerelateerde websites.

Wil jij ook SEO inzetten in Portugal? Neem contact met ons op voor meer informatie.

icon-check

Persberichten met links op nieuwssites

Met links in je persberichten zet je bij je Portugese linkbuilding niet enkel in op de SEO-waarde van kwalitatieve links, maar ook op landelijke brand recognition. Zo zet je naast je website ook de rest van je merk in de verf.

icon-check

Artikels met link bij bekende platforms

Dankzij onze interne columniste krijg je in een groot aantal sectoren relevante en kwalitatieve content. De ideale basis voor je internationale linkbuilding en de perfecte opportuniteit om niet enkel SEO-waarde, maar ook leads te genereren.

icon-check

Positieve blogartikels en reviews door bloggers met link

Met positieve reviews en lovende blogberichten zet je in op SEO, maar overtuig je je Portugese publiek ook dankzij social proof. Je geniet met deze strategie dus niet enkel SEO-waarde, maar je krijgt ook echte bezoekers.

icon-check

Kwalitatieve backlinks voor elke nichemarkt

Ons groot netwerk aan Portugese webmasters in uiteenlopende branches is je toegangspoort tot een enorm aantal relevante Portugese websites. Je krijgt kwalitatieve én sectorspecifieke content en links precies waar je ze nodig hebt.

icon-check

Mentions in social media door bloggers

Met deze bloggers zet je in op influencer-marketing voor je linkbuilding in Portugal. Dat betekent dat je niet enkel blogberichten krijgt met positieve waardering voor je merk, maar dat je brand name ook vermeldingen krijgt op social media zoals Facebook, Twitter, Google+ en Instagram.

icon-check

Banners op sites van populaire bloggers

Ook met banners op websites en populaire blogs zet je in op zowel branding als SEO. Je visueel aantrekkelijke banner grijpt site-wide of op de homepage meteen de aandacht van elke bezoeker en leidt ze vlot naar je website.

Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding-consultants?

Linkbuilding-gesprek aanvragen

internationale-linkbuilding

Onze statistieken

Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in België. Je krijgt kwalitatieve linkbuilding die je whitelabel aan je eigen klanten kan aanbieden.

icon-connecties-seeders
0
connecties
icon-websites-seeders

Websites

Websites
icon-links-geplaatst-seeders
0
links geplaatst
icon-posities-gestegen-seeders

Posities gestegen in Google

Posities gestegen in Google
icon-quote

“Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

Eric Haasjes

Internetmarkteringbureau Positie1

logo-positie1
icon-quote

“Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

René Arbeider

Internet Connections B.V.

icon-quote

“Seeders is al jarenlang onze vaste en betrouwbare partner op gebied van schone en betrouwbare links en unieke content, blogs en nieuwswaarde. Hierdoor heeft Van Beek Lederwaren een mooi internet-profiel opgebouwd met goede DA en goede SEO posities. Wij bevelen Seeders dan ook van harte aan.”

Maarten van Beek

Van Beek Lederwaren

icon-quote

“Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

Wouter Wevers

Digital Marketeer @ Nedfinity

Contact

Uiteraard heb je nog vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze linkbuilding-strategieën en werkwijzes.

Contactgegevens

Dokter van Deenweg 120,
8025 BN Zwolle

T: 038 – 300 0118
E: info@seeders.be

KvK: 74466593
BTW: NL859913132B01

IBAN: NL17RABO0325623511
BIC: RABONL2U