Linkbuilding uitbesteden

Op zoek naar een bedrijf waar je linkbuilding kan uitbesteden? Linkbuilding is één van de drie pijlers binnen SEO. Kwalitatieve links zijn net zo belangrijk als de content en de technische optimalisatie van jouw website. Redenen genoeg om hier dus ook voldoende aandacht aan te besteden. Door relevante en kwalitatieve links te gebruiken, brengen wij jouw bedrijf bovenaan de organische zoekresultaten. Meer zichtbaarheid, meer resultaat.

Graag starten met linkbuilding? Vraag advies op maat!

  ADVIES OP MAAT

  Ontdek hoe linkbuilding jouw online groei kan verhogen.

  Het belang van linkbuilding

  Bij linkbuilding verzamel je relevante en kwalitatieve links vanaf externe websites naar jouw website. Ook wel backlinks genoemd. Door middel van deze relevante verwijzingen gaat Google jouw website meer waarderen. Dit heeft een hogere online autoriteit als gevolg en zo zal je uiteindelijk hoger scoren in zoekmachines zoals Google.

  Linkbuilding vormt dus een essentieel onderdeel binnen je SEO-strategie en zoekmachineoptimalisatie. Naast het optimaliseren van je website, is het verzamelen van relevante links een belangrijke factor om je online vindbaarheid te vergroten, meer relevante websitebezoekers te genereren en tot slot meer omzet te creëren.

  Waarom linkbuilding uitbesteden aan Seeders?

  Niet iedereen heeft kennis van of ervaring met linkbuilding. Is ook jouw kennis beperkt, dan vragen je beter raad aan specialisten. Zij zullen je vertellen dat zoekmachines meer belang hechten aan kwaliteit dan aan kwantiteit. Wil je dat linkbuilding een bijdrage levert aan jouw positie in zoekmachines? Dan helpt Seeders jou hier graag bij! Samen stippelen we een sterke linkbuildingstrategie uit die jouw bedrijf helpt om online te groeien. Tot slot zorgt Seeders ervoor dat jouw linkbuilding up-to-date blijft. Op die manier ben je zeker van online zichtbaarheid en een hoge positie in Google.

  Wat kan je verwachten?

  Voor we met het linkbuildingtraject starten, stellen we een duidelijk plan op. Dit doen we in samenspraak met de klant. Vervolgens maken we een linkprofielanalyse waarbij we de kwaliteit van je website in kaart brengen. Met deze informatie gaan we aan de slag om jouw website naar een hoger niveau te brengen.

  Wij houden van transparantie. Daarom ontvang je als klant maandelijkse rapportages met daarin de linkbuildingwerkzaamheden en de rankings van de zoekwoorden waarop we bouwen. Dankzij een handig overzicht zie jij in een oogopslag op welke websites we links plaatsen.

  Wij helpen je graag met de online groei van je website. Onze linkbuildingspecialisten houden ervan om een website hoger te laten ranken in een zoekmachine als Google. Ben je benieuwd hoe jij met je website kan stijgen in de zoekmachines, hoe je linkprofiel eruit ziet of welke linkbuildingmogelijkheden er zijn? Neem dan zeker contact met ons op.

  ranking google

  Aan de slag met linkbuilding

  Wil je de vindbaarheid van jouw website vergroten? Dan is het niet meer dan logisch dat je begint met linkbuilding. Je kunt zelf proberen om links naar jouw website op andere sites te plaatsen. Uit ervaring weten wij echter dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan. Stel daarom altijd eerst een linkbuildingstrategie op voordat je begint. Met zo’n strategie wordt het een stuk aannemelijker dat je goed scoort op het gebied van linkbuilding. Heb je geen idee hoe je een linkbuildingstrategie opstelt? Dan kan Seeders jou hierbij helpen.

  Wil je een gesprek met een van onze linkbuilding experts?

  Linkbuilding gesprek aanvragen

  experts linkbuilding seeders

  Whitelabel linkbuilding voor agencies professioneel uitbesteed

  Wil je als agency graag linkbuilding uitbesteden? Seeders biedt whitelabel linkbuilding aan voor agencies tegen speciale tarieven. Wij doen dit momenteel al voor verschillende agencies en reclamebureaus en hebben dus al de nodige ervaring.

  icon-check

  TRANSPARANTIE: MAANDELIJKSE RAPPORTAGE VAN GEPLAATSTE BACKLINKS

  Maandelijks worden de geplaatste backlinks, blogs en artikelen gerapporteerd. Deze rapportages kan je eenvoudig doorsturen naar de opdrachtgever. Indien gewenst worden rapportages voorzien van het logo van uw bedrijf.

  icon-check

  BETROUWBARE PARTNER DIE MEEDENKT OP STRATEGISCHE VLAK

  Wij denken graag mee en geven advies over jouw unieke linkbuildingstrategie. Daarnaast maken wij voorstellen over de te targetten keywords op basis van een zoekwoordenonderzoek. In overleg denken wij mee over de (SEO-)strategie van je website.

  icon-check

  ONBEPERKT ZOEKWOORDPOSITIES BIJHOUDEN IN EEN WHITELABEL RANKING TOOL

  In onze keyword rankingtool kunnen klanten onbeperkt keywords tracken. In deze tool staan het maandelijks zoekvolume en de huidige positie voor elk keyword. Deze whitelabel ranking tool wordt aangeboden van zodra je grotere aantallen klanten hebt.

  icon-check

  LINKS VANAF NIEUWSSITES, BLOGS EN PLATFORMS

  Dit is misschien wel één van de belangrijkste aspecten om een hoge autoriteit binnen een branche te verkrijgen. Onze tekstschrijvers en content marketeers creëren waardevolle content. Dit doen ze ze niet alleen op blogs, maar ook op lokale en nationale nieuwssites én op branche gerelateerde platforms.

  icon-check

  KWALITATIEVE BACKLINKS VOOR ELKE NICHEMARKT

  Wij voorzien een groot netwerk aan webmasters in uiteenlopende branches. Op die manier zorgen we steeds voor de correcte plaatsing van een artikel of link naar jouw website. Zo ben je zeker van relevante backlinks voor elke branche.

  icon-check

  RELEVANTE LINKS

  De meeste links worden vooral geplaatst op Nederlandstalige websites en hebben relevantie met het onderwerp. Daarnaast worden er af en toe ook links geplaatst op algemenere websites. Uiteraard kiezen we in dat geval voor een geschikte categorie op die website of kiezen we voor een internationale site die zich bijvoorbeeld op België én Nederland richt. 

  Onze statistieken

  Seeders verzorgt de linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in België. Deze kwalitatieve linkbuilding kan je whitelabel aan je eigen klanten kan aanbieden.

  blogs-en-platformen
  0
  Belgische blogs & platformen
  link-mogelijkheden
  0
  Forum mogelijkheden
  nieuwssites
  0
  Belgische nieuwssites
  posities-gestegen
  0
  Posities gestegen in Google

  Meer weten? Spreek met één van onze linkbuilding experts!

  Linkbuilding gesprek aanvragen

  experts linkbuilding seeders