Op naar de eerste positie voor het woord telefoonhoesjes

Seeders is in juni begonnen met zoekmachineoptimalisatie voor de telefoonhoesjes webshop Hoesjescases.nl.
Dit is niet zonder succes.

Wij houden het verschil in posities bij voor 49 zoekwoordencombinaties en deze zijn in de periode van mei 2015 tot nu (oktober 2015) al met maar liefst 861 posities gestegen!

Wij verwachten dat deze stijging de komende tijd nog verder doorzet.

Het belangrijkste woord waarop wij ons focussen is het woord telefoonhoesjes. Met dit woord is hoesjescases.nl inmiddels van positie 19 naar positie 7 geklommen. Een hoge positie op het woord telefoonhoesjes is uitermate bepalend voor hoesjescases.nl omdat er gemiddeld maar liefst 40.500 keer per maand op telefoonhoesjes wordt gezocht.

Binnenkort gaan we ook testen met het effect van Youtube video’s op de rankings in Google. We hebben een interessante tool gevonden die youtube video’s genereert met je bestaande content.

Naast Hoesjecases.nl mogen wij nu ook de SEO voor mobieletelefoonhoesje.nl verzorgen. Bij aanvang (2 weken geleden) stonden zij nog niet in de top 100 als je zoekt op telefoonhoesje. Inmiddels zijn ze al binnengekomen op positie 37. Wij streven naar een top 10 positie binnen 6 maanden dus dit is een mooie vliegende start.

Op naar de eerste positie!