93% klanten Seeders stegen in Google. En flink

Dit is geen opzichzelfstaande succescase. Dat 93% van onze klanten zijn gestegen in Google vinden wij op zich al een hele prestatie. Wat we bij enkele klanten hebben bereikt vinden we zelfs heel bijzonder.

Enkele voorbeelden…

Xando, Apple Zakelijk

Voor Apple Premium Reseller Xando hebben we een niche website (www.applezakelijk.com) ontwikkeld en geoptimaliseerd. Ook hebben we een content en een linkcampagne uitgezet met fantastische resultaten m.b.t. de Google rankings, zie ook wel de grafiek hieronder:

Op de woordencombinatie ‘Apple Zakelijk’ staat Xando nu vierde. De drie posities daarboven worden nu bekleed door Apple zelf. Maar ook hier voorzien we nog een verdere stijging, omdat de Niche website volledig is ingericht voor Apple zakelijke oplossingen.

Leerentveld Vrijetijd

Outdoor specialist Leerentveld Vrijetijd is in juni een klant van ons geworden. Of liever spreken we van een nieuwe relatie. Leerentveld bestaat al sinds 1998, maar pas sinds 2016 hebben zij ook een uitgebreid hockey assortiment. Wij hebben ons nu eerst op dit deel van het assortiment gericht, en met succes. Daarom gaan we vanaf 2017 ook aan de slag met de rest van het assortiment.

Patipada, Yoga & Meditatie

Patipada is een webshop van onze eigen hand. Aan de hand van deze webshop kan ‘onze Gerjan’ zijn passie voor meditatie en yoga combineren met zijn passie voor online marketing. Net als vorig jaar is Patipada flink gestegen in de rankings: met meditatiekussens staan we al ruim een jaar op nummer 1. Nu streven we naar een nummer 1 positie op het woord yogakleding. De afgelopen maanden staat Patipada op het woord yogakleding op positie 2 en 3, een jaar geleden nog op 11. We moeten het nu nog zien te winnen van Zalando. We keep you updated 😉

 

iPhone Reparatie Centrum

Voor iPhone Reparatie Centrum hebben we volop ingezet op zoekmachineoptimalisatie. We hebben een nieuwe website ontwikkeld, deze website geoptimaliseerd en vervolgens een content en een linkcampagne uitgezet. De resultaten m.b.t. de Google Rankings mogen er zijn:

Je ziet dat de grafieken van de Google posities bij onze klanten sterk op ons logo lijken. En dat is niet voor niets.

Voor 2017 hebben wij als doel gesteld dat 96% van onze klanten stijgen in de Google rankings op de belangrijkste woorden. Of dit aankomend jaar ook lukt laten we in 2018 weten.