Whitelabel linkbuilding voor agencies

Als agency je linkbuilding uitbesteden? Reken dan op Seeders voor kwalitatieve whitelabel linkbuilding voor agencies. Verschillende agencies en reclamebureaus vertrouwen nu al op onze diensten, die je bovendien aan speciale tarieven krijgt.

Linkbuilding uitbesteden

  ADVIES OP MAAT

  Elke uitdaging vereist een unieke strategie, wij horen graag die van jou!

  Transparantie: maandelijkse rapportage van backlinks

  Maandelijks krijg je rapportage van de geplaatste backlinks, blogs en artikels. De rapporten pas je gemakkelijk aan met je eigen logo om eenvoudig naar klanten door te sturen.

  Betrouwbare partner die meedenkt op strategisch vlak

  Je krijgt elke stap van de weg advies over je linkbuildingstrategie. Bovendien maken we voorstellen over je keywords op basis van zoekwoordenonderzoek, gecombineerd met input die we van de uiteindelijke opdrachtgever krijgen. In overleg denken we mee over de (SEO-)strategie van de website.

  Onbeperkt zoekwoordposities bijhouden in een whitelabelrankingtool.

  In onze keywordrankingtool track je onbeperkt keywords. In deze tool staan het maandelijks zoekvolume en de huidige positie op dat keyword. Deze whitelabelrankingtool bieden we aan bij elk agency dat veel klanten wil tracken.

  Links vanaf nieuwswebsites, blogs en platforms

  Een van de belangrijkste aspecten voor hoge autoriteit binnen je sector, zijn links op sectorspecifieke platforms. Onze tekstschrijvers en contentmarketeers creëren waardevolle content over verschillende platforms, maar ook op lokale en nationale nieuwswebsites.

  Kwalitatieve backlinks voor elke nichemarkt

  Wij spreken ons groot netwerk webmasters aan voor linkbuilding in uiteenlopende sectoren . We stimuleren hen een artikel of een link naar je website te plaatsen en creëren zo relevante backlinks voor elke branche.

  Gerelateerde links

  De meeste links plaatsen we op Belgische websites en zijn inhoudelijk relevant. Daarnaast krijg je af en toe ook links op algemene websites, maar vaak dan wel vanuit een gerelateerde categorie of op internationale sites die zich ook op België richten.

  Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding-consultants?

  Linkbuilding-gesprek aanvragen

  linkbuilding-voor-agencies-experts-seeders

  Onze statistieken

  Seeders verzorgt linkbuilding voor verschillende onlinemarketingbureaus in België. Je krijgt kwalitatieve linkbuilding die je whitelabel aan je eigen klanten kan aanbieden.

  icon-connecties-seeders

  Connecties

  Connecties
  icon-websites-seeders

  Websites

  Websites
  icon-links-geplaatst-seeders

  Links geplaatst

  Links geplaatst
  icon-posities-gestegen-seeders

  Posities gestegen in Google

  Posities gestegen in Google

  Wat zeggen andere agencies over ons

  “Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee Online Marketing Bureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

  Eric Haasjes

  Internetmarkteringbureau Positie1

  “Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie voor mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Seeders hanteert verschillende linkbuilding methodes die kunnen worden ingezet: zo kun je er voor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt er ook voor kiezen om een linkruil aan te gaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij voor het uitwisselen van de backlinks. Seeders beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk en is werkzaam in een veel verschillende marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

  René Arbeider

  Internet Connections B.V.

  “Seeders is een kundige en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en de doelen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

  Wouter Wevers

  Digital Marketeer @ Nedfinity

  Contact

  Laat meteen één van onze linkbuildingexperts bij je langskomen!

  Uiteraard heb je nog vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer uitleg van één van onze linkbuildingexperts over onze linkbuildingstrategieën en werkwijze.

  Contactgegevens

  Dokter van Deenweg 120,
  8025 BN Zwolle

  038 – 300 0118
  info@seeders.be

  KvK: 74466593
  BTW: NL859913132B01

  IBAN: NL17RABO0325623511
  BIC: RABONL2U