Whitelabel linkbuilding

Graag je linkbuilding uitbesteden?

Op Seeders kan je rekenen voor kwalitatieve whitelabel linkbuilding voor bedrijven. Verschillende agencies en reclamebureaus vertrouwen nu al op onze diensten. Kom hoger in Google dankzij onze unieke linkbuildingstrategieën.

  Whitelabel linkbuilding voor bedrijven

  Graag meer te weten komen hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen op vlak van linkbuilding? Vul het formulier in en wij nemen met jou contact op.

  icon-check

  TRANSPARANTIE: MAANDELIJKSE RAPPORTAGE VAN GEPLAATSTE BACKLINKS

  Maandelijks worden de geplaatste backlinks, blogs en artikelen gerapporteerd. Deze rapportages kan je eenvoudig doorsturen naar de opdrachtgever. Indien gewenst worden rapportages voorzien van het logo van uw bedrijf.

  icon-check

  BETROUWBARE PARTNER DIE MEEDENKT OP STRATEGISCHE VLAK

  Wij denken graag mee en geven advies over jouw unieke linkbuildingstrategie. Daarnaast maken wij voorstellen voor de te targetten keywords op basis van een zoekwoordenonderzoek. In overleg denken wij mee over de (SEO-)strategie van je website.

  icon-check

  ONBEPERKT ZOEKWOORDPOSITIES BIJHOUDEN IN EEN WHITELABEL RANKING TOOL

  In onze keyword rankingtool kunnen klanten onbeperkt keywords tracken. In deze tool staat niet alleen het maandelijkse zoekvolume, maar ook de huidige positie voor elk keyword. Je kan gebruik maken van deze gebruiksvriendelijke tool zodra je een groter aantal klanten hebt.

  icon-check

  LINKS VANAF NIEUWSSITES, BLOGS EN PLATFORMS

  Links genereren vanaf diverse websites is één van de belangrijkste aspecten om een hoge autoriteit binnen een branche te verkrijgen. Onze tekstschrijvers en content marketeers creëren waardevolle content. Dit doen ze ze niet alleen op blogs, maar ook op lokale en nationale nieuwssites én op branchegerelateerde platforms.

  icon-check

  KWALITATIEVE BACKLINKS VOOR ELKE NICHEMARKT

  Wij voorzien een groot netwerk aan webmasters in uiteenlopende branches. Op die manier zorgen we steeds voor de correcte plaatsing van een artikel of link naar jouw website. Zo ben je zeker van relevante backlinks voor elke sector.

  icon-check

  RELEVANTE LINKS

  De meeste links worden vooral geplaatst op Nederlandstalige websites en hebben relevantie met het onderwerp. Daarnaast worden er af en toe links geplaatst op algemenere websites. Uiteraard kiezen we in dat geval voor een geschikte categorie op die website of kiezen we voor een internationale site die zich bijvoorbeeld op België én Nederland richt. 

  Wil je een gesprek met één van onze linkbuilding experts?

  Linkbuildinggesprek aanvragen

  linkbuilding-voor-agencies-experts-seeders

  Onze statistieken

  Seeders verzorgt de linkbuilding voor verschillende online marketingbureaus in België. Je krijgt kwalitatieve linkbuilding die je whitelabel aan je eigen klanten kan aanbieden.

  icon-connecties-seeders

  Connecties

  Connecties
  icon-websites-seeders

  Websites

  Websites
  icon-links-geplaatst-seeders

  Links geplaatst

  Links geplaatst
  icon-posities-gestegen-seeders

  Posities gestegen in Google

  Posities gestegen in Google

  Wat zeggen andere agencies over ons

  icon-quote

  “Wij werken nu ongeveer vier jaar samen met Seeders, wat wij ervaren als zeer prettig. Seeders is net als wij werkzaam in de online marketing branche, wat ervoor zorgt dat wij elkaar goed begrijpen. In eerste instantie zou je denken dat twee online marketingbureaus in Zwolle concurrenten van elkaar zijn, maar wij bewijzen het tegendeel: inmiddels zijn Seeders en Positie1 uitgegroeid tot hechte businesspartners. Wij besteden de linkbuilding van een groot aantal klanten graag uit aan Seeders, zij verrichten dit op een vakbekwame en zorgvuldige wijze wat leidt tot mooie resultaten voor onze relaties. De specialisten van Seeders zijn uiterst betrouwbaar en communiceren op een prettige wijze. Als het aan ons ligt, werken wij nog heel lang samen!”

  Eric Haasjes

  Internetmarkteringbureau Positie1

  logo-positie1
  icon-quote

  “Ik werk al enkele jaren samen met Seeders ter promotie van mijn verschillende websites. Seeders is een fijne partij om mee samen te werken, met een grote expertise in linkbuilding. Dit bureau hanteert diverse linkbuildingmethodes die kunnen worden ingezet. Zo kun je ervoor kiezen om blogs aan te leveren die zij vervolgens laten plaatsen op website met een hoge domain authority (DA), maar je kunt bijvoorbeeld ook een linkruil aangaan. Seeders zoekt vervolgens een geschikte partij om backlinks te wisselen waarbij het gebruik maakt van een groot (inter)nationaal netwerk en werkzaam is in diverse marktgebieden. Op deze manier kan Seeders linkbuilding voor een groot aantal verschillende websites en bedrijven inzetten!

  René Arbeider

  Internet Connections B.V.

  icon-quote

  “Seeders is een goede en flexibele partner in het realiseren van waardevolle en relevante links voor websites en webshops. In overleg wordt efficiënt een plan van aanpak geformuleerd en worden de doelen samen bepaald. Het resultaat van klanten staat voorop en dat wijst zich uit in de praktijk. Ik beveel Seeders zeker aan.”

  Wouter Wevers

  Digital Marketeer @ Nedfinity

  Contact

  Spreek meteen met één van onze linkbuildingexperts!

  Uiteraard heb je nog vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer uitleg over onze linkbuildingstrategieën en werkwijze.

  Contactgegevens

  Posthofbrug 6-8 bus 5/144
  2600 Berchem

  +32 486 95 13 33
  info@seeders.be